Inspirerende videoer

Inspirerende videoer

What makes muscles grow? – Jeffrey Siegel

It could be great if all my patients could watch this before they get in the clinic.
Det jeg ligger mærke til er Arthur Boorman mange fald. Han er ude i nogle out-of-alignment stillinger. Det er nogle super øvelser for nervesystemet – men et mareridt at kigge på fra et biomekanisk aspekt. Hvis der er nogen som fortæller dig at du ikke må squatte eller lunge, så hold dig langt væk fra dem. Alt vi gør i hverdagen har overførbarhed fra disse stillinger.
Når vi samler noget op fra gulvet foregår det ofte i en lunges, når vi stiger ind i vores bil sker det ofte i en squat. Det er basic human movements

Human loop the Loop. Udover det utrolige i at Damian Walters kan komme rundt i møllen, så synes jeg det var bemærkelsesværdigt at han måtte fjerne sikkerhedsmadrassen før det kunne lykkes. Det fik mig til at tænke på Christopher Bale i Batman filmen ‘The dark knight rises’ hvor at Bale bliver nød til at kappe sikkerhedslinen før han kan udfører sit Climb fra fængslet. Se klippet fra Batman her og nyd Damian Walters i nedenstående.

Roger Federer er ikke bare en af tidens bedste tennis spillere. Han har en gennemsyret bodyawareness. Han har en enestående fornemmelse ift. styrke, præcision, bevægelse og kontrol. Bedst illustrerede fra denne klip fra Eurosport hvor han to gange i træk kaster bolden op i luften og rammer bolden med den nøjagtige præcision til at skyde keglen af tv-værtens hoved.

Nye fantastiske bevægelser
Ind i mellem falder man over sine facebooks venner videoer, og man kan ikke holde sig fra at se dem i håb om noget sjovt. Denne gang var det ikke noget sjovt, men jeg blev helt forgabt over Synkron-akro-yoga. Er fascinerede over de kontrollerede bevægelser der udføres. Nyd det.

STOP Psychiatry labeling of KIDS:
Jeg oplever ofte at mennesker med Labels såsom ADHD, Ordblind og det nye label ‘du er den lidt sensitive type’ ofte har potentiale, dedikation, engagement og drivkræft bag de ting de foretager sig. STOP tabuet, del dit label.

Jeg har efterhånden linket til en del Ido Portal videoer og nu gør jeg det igen. Glæder mig at afprøve nye øvelser på mine hold på klinikken fra imorgen.

Jean-Claude Van Damme

Ones again, truly amazing movements. But is it healthy? Would like to do a follow up to see what happens to the spines of gymnasts who are that flexible?

Stig Åvall Severinsens; Svømmer 152 m under isen.

Vildeste teknik! Får lyst til at starte til ….? hvad hedder den form for dans egentlig?

Jeg ved man skal være forsigtig med videoer der består af poledance, også selvom det kun indebærer pole fitness. Men hvis man anskuer videoen fra bevægelsesmæssig synspunkt. Så er hendes movement helt vildt imponerende. Tak for linket.

Humans are amazing – Parkour and Freerunning 2013

#TableTennis on a high level showing how fast we can react #Gentile #taxonomy.


Hidden Europa – nogen der mangler selskab til træning, så sig til.

The story of 11 students from Lawrence Grassi Middle School who bike to school in Canmore, Alberta year round – through ice, snow, sun, rain, and the occasional encounter with wildlife. Dejlig amerikansk video hvor børnene virkelig spontant af dem selv fortæller hvor skønt det er at kunne cykle i skole (ironien til trods så er den god alligevel)

Ido Portal medvirker her i et ekstremt inspirerende og motiverende interview, hvilket får mig lyst til at udfordre alle kroppens utallige bevægelseskombinationer.

Her er en anden video med Ido Portal, men gå ind på hans youtube-kanal. Der ligger mange flere.

Slap af det er en fed musik video. Det viser endnu engang med hvad kroppen er i stand til at gøre og udtrykke.

Inspirerende video fra Designedtomove, som prøver at bekæmpe fysisk inaktivitet rundt om i verden. Deres punchline i videoen er “at børn i USA lever 5 år mindre end deres forældre, Let’s give them those five year back.

To fantastisk inspirerende videoer om vores krop evner til at bevæge sig.

Punchline: Der er 640 muskler i kroppen, som tilsammen giver mere end 250 ledbevægelser af frihed gennem et vestibulært, visuelt og proprioceptiv system. Her opdager vi hele tiden nye sider af vores omgivelser, og lærer at kontrollere vores timing.

Vi flytter hele tiden vores tyngdepunkt gennem et konstant stimulus fra nervesystemet. Vi udfordre tyngdekrafte gennem bevægelse. Movement is awesome.

Tak for en endnu en motiverende video 😀

Innovativ tænkende. Pga. uroligheder i Cairo måtte man ikke have større menneskemængder samlet som fx. til en fodbold. Fodbold er 11 spillere på et, den 12. man, tilskuerne, er den mest betydningsfulde.

Tag trapperne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s