Inspiration

Ny idrætsaftale til 900 mio. Skal vi juble eller græde?

Skærmbillede 2014-05-07 kl. 21.05.38Idag blev der delt penge ud til en bred politisk idrætsaftale til i alt 900 millioner. Flere penge til eliten, antidoping og til store idrætsarrangementer – what not to like – men skal der jubles eller grædes over aftalen.

IMG_2423De seneste par år har jeg været involverede i Ombold Gadefodbold og omkring Hjemløselandsholdet og virkelig set hvordan gode initiativer kan skabe værdi for andre som ikke har adgang til midler eller kan indordne sig i det almindelig foreningsregi. Aftalen efterlader 0,3 procent – eller godt tre millioner kroner til den uorganiserede idræt. De resterende 897 millioner forbliver hvor de altid har været.

http://www.ombold.dk/idraetsaftale-forbigaar-socialt-udsatte/#.U2pc0OMyYPB.facebook

JSkærmbillede 2014-05-07 kl. 21.01.35eg møder mere og mere den uorganiserede idræt gennem gadefodbold, løb, pakkede veje cykelstien på min racercykel, crossfit i parkerne ect, og i min optik er den uorganiserede idræt svaret til at skabe lighed i Sundhed og jeg håber derfor på, at idrætsaftalen vil mangedoble pengepuljer til initivrige personer der ønsker fremme folkesundheden gennem den uorganiserede idræt.

Skærmbillede 2014-05-07 kl. 21.01.53Kort fra bloggen

We are the oil behind the engine here in Homeless World Cup Oplæg på workshop for marginaliserede kvinder og fodbold. Hjemløselandsholdet & min bachelor opgave

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s