Sportvision - EU sportsforall 2020 strategi

Ny idrætsaftale til 900 mio. Skal vi juble eller græde?

Skærmbillede 2014-05-07 kl. 21.05.38Idag blev der delt penge ud til en bred politisk idrætsaftale til i alt 900 millioner. Flere penge til eliten, antidoping og til store idrætsarrangementer – what not to like – men skal der jubles eller grædes over aftalen. IMG_2423De seneste par år har jeg været involverede i Ombold Gadefodbold og omkring Hjemløselandsholdet og virkelig set hvordan gode initiativer kan skabe værdi for andre som ikke har lige adgang midler eller kan indordne almindelig foreningsregi. Aftalen efterlader 0,3 procent – eller godt tre millioner kroner til den uorganiserede idræt. De resterende 897 millioner forbliver hvor de altid har været. http://www.ombold.dk/idraetsaftale-forbigaar-socialt-udsatte/#.U2pc0OMyYPB.facebook Skærmbillede 2014-05-07 kl. 21.01.35Jeg møder mere og mere den uorganiserede idræt gennem gadefodbold, løb, pakkede veje cykelstien på min racercykel, crossfit i parkerne ect, og i min optik er den uorganiserede idræt svaret til at skabe lighed i Sundhed og jeg håber derfor på, at idrætsaftalen vil mangedoble pengepuljer til initivrige personer der ønsker fremme folkesundheden gennem den uorganiserede idræt. Skærmbillede 2014-05-07 kl. 21.01.53Kort fra bloggen We are the oil behind the engine here in Homeless World Cup Oplæg på workshop for marginaliserede kvinder og fodbold. Hjemløselandsholdet & min bachelor opgave

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s