Inspiration

Vil du gerne løbe Powerrade Halvmarathon?

Velkommen til Kasper Bisgaard som en del af teamet i Søernes Fysioterapi.

Skærmbillede 2014-06-12 kl. 20.47.33Efter at have have været solo på klinikken i hele foråret er det kæmpe gevinst for klinikken at Kasper har tid- og lyst til at være en del af Søernes Fysioterapi.
Kasper er uddannet fysioterapeut og arbejder til daglig på en klinik i Vig, men har de seneste år arbejdet meget med kundearrangementer i løb, cykling og spinning gennem projektet Cancercycling.com hvor han har samlet penge og opmærksomhed ind til kræften bekæmpelse.

Skærmbillede 2014-06-12 kl. 20.46.28Gennem projektet har Kasper kørt Europa Rundt, Tværs over USA og forsøgt at slå rekorden om at være den hurtigste mand til at cykle rundt om Australien (rekorden er 36 dage), men selvom formen var der, var der mange andre ting som desværre fik sat stopper for rekordforsøget. Se Pia Allerslev og Michael Mørkøv støtte til Kasper her og her.

Kasper har allerede nu fyldt vores første hold af glade løbere op og vil de næste 12 uger hjælpe dem frem mod deres mål om Powerrade Halvmarathon. Kunne du også tænke dig at få et kærligt skub bagi og hjælp til at komme i mål med forhåbningen om et gennemført
Skærmbillede 2014-06-13 kl. 11.57.13halvmaraton i sensommeren?

Hos Søernes Fysioterapis kan du vælge i mellem 2 træningsforløb, der begge vil hjælpe dig i mål.

  • Et overordnet træningsprogram for de næste 12 uger, baseret på nuværende løbemængde – 4 fællestræninger hvor du vil blive konditionstestet og få sparing om alt fra løbeteknik til energiindtag. Pris: 300,- pr. person
  • Et personligt træningsprogram, designet efter dine ønsker og mål – med mulighed for tilpasning undervejs – 4 fællestræninger hvor du vil blive konditionstestet og få sparing om alt fra løbeteknik til energiindtag. Pris: 700,- pr. person

    Tøv ikke med at kontakte os for booking eller spørgsmål

    Kaspers email er: kasper@cancercycling.com

Skærmbillede 2014-06-13 kl. 11.58.29

1 thought on “Vil du gerne løbe Powerrade Halvmarathon?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s