Inspiration

Casehistorie fra potentielt kunde; Hvor længe skal jeg bruge til at træne op til halvmarathon og kan du hjælpe?

Spørgsmål på fra potentielt kunde

Skærmbillede 2014-07-01 kl. 23.18.16“Hej.

Jeg vil gerne tilmelde mig jeres træningsprogram til powerade halvmarathon.
Jeg er lidt i vildrede om hvorvidt det burde være det individuelle eller det overordnede.
Men måske kan i hjælpe mig der? Jeg har set planer, der vare alt fra 14 til 30 uger. Hvad er dine tanker? Glæder mig til at høre fra jer. På forhånd tak.”

Denne mail modtog jeg kort efter vores tidligere blogindlæg om Søernes Fysioterapi nye  løbehold ved fysioterapeut Kasper Bisgaard. Vil du gerne løbe Powerrade Halvmarathon?

Ovenstående på spørgsmål må være; hvad er målet, hvorfor er det vigtig for dig, hvad er dine forudsætninger og hvordan skaber vi en motiverende udviklede planen for at du når målet.

Skærmbillede 2014-07-02 kl. 07.09.55På internettet er der en masse løbeplaner af forskellig kvalitet; Derfor kan det være svært at vide hvad man skal løbe efter for at ramme ens løbeniveau.
Især som uerfaren løbenovice kan det være svært at finde ud af om ens løbeprogram er det rettet.

Den bedste måde at finde det optimale løbeprogram er at finde et program, der passer bedst til din kondition, erfaring og mål.

Til at hjælpe er dig med det kan Søernes Fysioterapi hjælpe dig med at planlægge vejen du skal løbe, og guide dig i tilfælde af at du rammer bump på vejen, i form af sygdom, manglende motivation, skader eller noget fjerde, femte eller sjette.

Den fejl vi ofte ser er, at motivationen er høj i starten uden at man har spurgt sig selv hvorfor er det vigtig. Så begynder man at løbe derud, måske som Forrest Gump i 3 måneder, 14 dage og 16 timer og så stopper man på et tidspunkt op og finder ud af at man er træt og så går man hjem; som når Forrest Gump slutter videoen nedenunder: Just like that, my runnin’ days was over. Måske Forrest Gump stadig løb hvis nogen havde vist ham vejen og værdien i løb.

Vi har valgt at tilbyde to typer træningsprogrammer; et overordnet og et mere individuelt. Læs mere her.

Det vi ligger vægt på er at vi har fire fede fællestræninger under forløbet således vi kan hjælpe dig- eller introducere dig til noget løbeteknisk, intervaltræning, test/retest eller bare det at komme afsted.

  • Et overordnet træningsprogram for de næste 12 uger, baseret på nuværende løbemængde – 4 fællestræninger hvor du vil blive konditionstestet og få sparing om alt fra løbeteknik til energiindtag. Pris: 300,- pr. person
  • Et personligt træningsprogram, designet efter dine ønsker og mål – med mulighed for tilpasning undervejs – 4 fællestræninger hvor du vil blive konditionstestet og få sparing om alt fra løbeteknik til energiindtag. Pris: 700,- pr. person

At komme igang, løbe 5 km, 10 km 1/2 maraton eller marathon er stadig en udfordring, som, når du giver fri til det, vil lære dig en masse om dig selv undervejs alt afhængig af hvilken erfaring du kommer med.

Så hvor skal du starter så

  1. Send os en email og fortæl uforpligtende om dine tanker.
  2. Så ringer vi dig op og fortæller uforpligtende om vores strategi.
  3. Derefter slår vi hænderne sammen og starter løbeeventyret der skal få dig i mål med det du vil gennemfører.

Da Andreas Bjerregaard og  Kasper Bisgaard udover at arbejde i Søernes Fysioterapi også arbejder i hhv. Ålsgårde og Vig, så har vi mulighed for at dække det meste af Sjælland.

Skærmbillede 2014-07-01 kl. 23.07.29

Skal du på ferie og vil have ferien overstået før du vil gå i gang med at løbe, så gå ned på biblioteket og lån Born To Run af Christopher McDougall. Hvis du ikke få lyst til en løbetur efter at have læst den, så har vi en lang vej foran os.

Glæder os til at høre fra dig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s