Inspiration

Squat-up! Practical guide to perform a squat

Squat-up! Practical guide to perform a squat

Alle må gerne kunne squat da squat grundlæggende er en knæbøjning. Det er en basal bevægelse udføre flere gange i løbet af dagen uden at tænke over det. Netop af denne grund at squat træning overførbar til dagligdagen.

Start med med squat uden vægt i forskellige variationer såsom: Air squatAir static squat,,Static Sumo SquatAir sumo squat,Static Sumo wall squatFisherman SquatStatic close squat,Air close squat, static close wall squat, , Single legged squat with sideways hip abductionCombo single legged squat jump with sideways hip abduction,  Squat: Rutine.

Squat med KB og Barbell.

Lad knæene følge føddernes retning og forsøg at holde ryggen rank. Se om du ikke kan komme ned under 90 grader med lavere vægt og øve din bundposition. Når du løfter tungere så ta’ en dyb indånding og spænd op i maven mens du går ned. Som nybegynder kan du evt. starte med din barbell i lowbar position og arbejde din teknik op til en highbar position.

Low bar squat

KB Squat

More detailed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s