Inspiration

Queal – a quick meal

skaermbillede-2017-02-18-kl-16-55-38Gennem de seneste par måneder har jeg levet af en Queal til frokost. Queal er ifølge dem selv, den perfekt quick meal løsning.

Fredag var vi endda så heldige at få selskab til vores workout af selveste QUEAL Founder & CEO Floris Wolswijk, der havde sagt ja til workout invitationen, da han alligevel var i København.

Ideen med spise-shakes i stedet for “normal” fast føde, har altid virket uattraktiv for mig, men jeg blev for alvor nysgerrig på produktet efter at have overhørt en historie om at Queal var det nye sort blandt programmører i Silicon Valley der aldrig havde tid til deres frokost. Og I stedet for at spise Fast-food produkter, så havde de fundet et produkt, der gav dem hvad de behovede.

skaermbillede-2017-02-18-kl-16-57-37I min hverdag, der har jeg aldrig en fast frokost rutine. Jeg har forsøgt med at afsætte en halv time af på samme tidspunkt hver dag, men der kommer altid noget i vejen.

Denne mangel på system gør, at jeg ofte glemmer at spise frokost eller ender med at spise en krydderbolle, leverpostejsmad eller havregryn, hvilket får mit energiniveau til at svinge fra dag til dag.

Jeg er også for doven/logistisk nok til at nå at få lavet madpakke hjemmefra, jeg har også forsøgt med frokost ordning  fra proteinbaren, hvilket var lækkert, men det blev ret dyrt i længden.

Så da jeg hørte om Queal som erstatning til frokost, og hørte om hvordan programmørerne fik LEAN’ede deres tid og de blev mere effektive, så lyttede jeg ører.

Oplevelsen.

Jeg købte nogen forskellige smagsvarianter: Cool Chocolate, Awesome Apple Pie, Crazy Chocolate Peanut, Super Strawberry, Funky Forest Fruit og Banana Mania. Den første smagsvariant jeg smagte var Awesome Apple Pie. Men der er ikke meget awesomeness over dette. Men den var god og det mættede.

Praktisk
Jeg er ikke på udkig efter en total måltidserstatning, da jeg elsker at spise. Derudover nyder jeg at spise aftensmad med min kæreste og gå ud og spise med venner.  Men den sunde og samtidig billige frokostløsning har jeg ikke kunne finde.

Jeg spiser gerne morgenmad hjemmefra. Om formiddagen add’er jeg to scoops Queal til næsten 300ml mælk. Det er det halve af det anbefalede, men i stedet for at spise frokost (Queal) en gang om dagen, så Queal’er jeg ved 11-12 tiden og igen ved 14-15.00 tiden med en halv dosis.
Det tager under 1 minut at klargøre din Queal frokost. Har du god tid, så kan du tage din blender frem og add en banan eller et æble, hvilket kan forstærke smagen og tykkelsen.

Hvor er alternativet.

Før jeg blev fysioterapeut arbejdede et par år i en større virksomhed med en fantastisk kantine. Men som selvstændig, og med start up projekt, så er kantine forhold fortsat en drøm. Derfor fungerer Queal for mig, men har man en kantinen til rådighed, og har man muligheden “normal” kost til frokost, så må det være at foretrække.

konklusion

Jeg er meget tilfreds med Queal!. Jeg føler mit blodsukker og energi niveau er stabilt. Jeg har ikke samme udfald i løbet af dagen.

De fem +’er

  • Billigt: Du sparer penge på din frokost.
  • Hurtigt: Du har lavet dit måltid på under et minut.
  • Fleksibelt: Du kan drikke din frokost, mens du har en samtale eller sidder ved dit skrivebord, går en tur eller træner.
  • Stabilit energy niveau: Jeg føler jeg har energi til hele dagen.
  • Faste holdepunkter: Det lettere for mig at tilrettelægge min kost.skaermbillede-2017-02-18-kl-16-55-20skaermbillede-2017-02-18-kl-16-55-29

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s