Nu er der to måneder til La Marmotte, og efter en lang vinter på hometrainer er det sidste grej er ved at blive købt ind.

Men jeg mangler fortsat en cykelcomputer, det perfekte sæt at køre i Frankrig, produkter i mine vandflasker.

Så derfor står jeg og overvejer at spare min bike-fit væk, og kører på auto-korrektur.

Der er helt sikkert en teoretisk model “optimal” sidde position. Men flytter man sig lidt den ene vej, så belaster man kroppen et sted, og flytter man sig lidt en anden vej, flytter man vel blot belastningen en anden retning. Hvis jeg kigger på nogen af verdens bedste cykelryttere, så har de også deres egen individuelle stil. Hvem af dem sidder bedst, og bør jeg få en.

Tom Boonen

Tom Boonen sits very low on the bike, with a long position, quite far forward

Filippo Pozzato

Filippo Pozzato sits very high on the bike, and very far back.

Thor Hushovd

Thor Hushovd sits very short bike, and he’s knees goes very high.