Inspiration

Faglig Fredagsbar – okklusion til rehabilitering og træning – billeder

Faglig Fredagsbar – okklusion til rehabilitering og træning – billeder

Fredag den 10. november havde vi inviteret til Faglig Fredagsbar om Okklusion til rehabilitering og træning med gæsteoplægger Thomas Cortebeeck og Andreas Kjærsgaard Christensen.

Denne Faglig fredagsbar retter sig mod alle der beskæftiger sig med fysisk træning og ønsker at arbejde evidensbaseret med Blood Flow Restriction (BFR) i deres rehabilitering og træning.

Thomas Cortebeeck og Andreas Kjærsgaard Christensen, har mange års erfaring med træning af eliteudøvere, og netop har lanceret Occlude, der er lavet med det formål at kunne monitorere okklusionstræning.

Kort om:

Andreas Kjærsgaard Christensen, er uddannet Cand.scient i Idræt ved Aarhus Universitet. Andreas har sin dagligdag i atletik- og håndboldmiljøet hvor han arbejder som træner og fysisk træner. Andreas er selv tidligere eliteudøver i længdespring. Andreas underviser desuden på Aarhus Universitet og Elitesports Akademi Aarhus. Kombination af teoretisk og praktisk viden giver Andreas optimale forhold for at kunne forbinde forskning til betydningsfuld praksis.

Thomas Cortebeeck, cand.scient i Idræt & Sundhed, og underviser ved Aarhus Universitet. Thomas har siden 2008 drevet VidenForm, der beskæftiger sig med præstationsfremmende træning af elitesportsudøvere, og som blandt sundhedsprofessionelle er kendt som en High-content platform af viden indenfor træning. Til daglig arbejder Thomas med flere olympiske udøvere, professionelle håndboldspillere og fodboldspillere på individuelt niveau. I Thomas egen aktive karriere blev det til flere danmarksmesterskaber og landsholdsoptrædener i sprint/hæk.

Gennem deres fælles arbejde i Videnform var Thomas og Andreas sammen til De Olympiske Lege i Rio 2016, for bl.a. at følge hækkeløberen Sara Slott, som samarbejder med Videnform.

 Følg gerne med på:

Occlude

– Facebook

Instagram @Occlude_bfre

Ny Ellebjerg Fysioterapi

Facebook

Instagram @Nyellebjergfysioterapi

 Skull Cave

Facebook

Instagram @SkullCave

 

Følg bloggen her eller på facebook for yderligere events

Du kan også book tid til behandling gennem www.nyellebjergfysioterapi.dk

Og besøg vores træningscenter på www.Skullcave.dkwww.Skullcave.dk

 

Skærmbillede 2017-11-11 kl. 14.45.22.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s