Inspiration

Prøveperiode overstået (april)

nobu1

16. april overstod jeg min prøveperiode. De første tre måneder er fløjet afsted og det har været en enorm oplevelse både menneskeligt og professionelt.

Jeg har lært nogle fantastiske mennesker at kende, og har virkelig gode kollegaer.

Læs tidligere beretninger her:

Forårshilsen fra Doha (Marts) – Februar i Doha. – My first month in Doha.

ACL genoptræning

31416774_10155696313337476_6729830190777630720_o
Occlude https://www.occlude.dk/

Efter de første tre måneder hvor jeg har haft et introforløb til forskellige aspekter og fulgt en lang række skader, er jeg fra den 1. maj blevet spurgt om at blive en del af ACL (korsbånds) gruppen hernede blandt ikke-atleter. Vi er 3 fuldtidsansatte fysioterapeuter, samt fitness coaches ansat til at varetage genoptræningen. Men lige nu er en spændende proces hvor der kommer en større rokering, og der ønskes en opdatering af deres genoptræningsprotokol. Derudover skal min kollega starte sit Ph.D. projekt hvor han kigger på BRF (Clinical approach Blood Flow Restriction (BFR) Protocol), og vi har flere forskningsprojektor der ligger og venter. Så det bliver ekstremt spændende at blive en del af.

Gotham Ball

De tre måneders prøveperiode blev forrige weekend fejret med et bal. Jeg var sammen med Flavio inviteret til Gotham Ball. Da Ball konceptet er forholdsvist nyt for mig, så jeg havde stresset over udklædning omkring temaet og bestilt batman bank-robber masker via Alibaba, men da vi ankom til ballet fandt vi ud af, at det ikke var et maskebal, og dresscoden var tuxedo. Kun temaet var Gotham. Heldigvis var der fri bar, så jeg fik min første store brandert hernede.

 

Bounce – dodgeball – https://bounce.qa/

 

Aspire academy

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s