Physioblog by Andreas Bjerregaard

Physiotherapist, IOC Diploma In Sports Physical Therapy, Certified Mulligan Practitioner, FIFA 11+ instructor and much more.

Anbefalinger

Kære Kunde.

Hos Søernes Fysioterapi håber vi at du har kunne bruge den rådgivning og behandling du har fået.
Vores håb er at vi i fremtiden kan leve af at levere fysioterapi uden ydernummer, og derfor er din feedback afgørende for at dokumentere vores kvalitet.

Du er velkommen til at skrive i kommentarfeltet eller sende os et par linjer på mail, som vi må bruge her på siden ved en senere lejlighed.

Tennisalbue

Til Andreas Bjerregaard.

Jeg står for at skulle starte til fysioterapi angående nogle albueproblemer i forbindelse med håndbold. Jeg er i den sammenhæng blevet anbefalet Søernes Fysioterapi af speciallæge i Ortopædisk kirurgi Søren K….sen, som har undersøgt mig, og lavet min henvisning.

NAKKEGENER OG PERIODEVIS HOVEDPINE

 • Hej Andreas.

  Det går faktisk markant bedre allerede, så det er super dejligt. Det lykkes at få sovet de seneste par nætter og der bemærkelsesværdig mindre ømhed og stivhed.

  Er faktisk overrasket over den hurtige forbedring må jeg indrømme. Jeg laver øvelser 2-3 gange om dagen, og er meget opmærksom på min arbejdsstilling på kontoret. Så gør hvad jeg kan

  LØBER MED HOFTEGENER

  Hej Andreas

  Det lykkes at få lavet øvelser 3 gange i sidste uge. Det gør en smule ondt et minut eller 2 ca. hver 2-3 dag. Og kun hvis jeg sidder på en ganske bestemt måde. Det er bare kanon.

  Tak for din store hjælp og super gode forklaringer og ikke mindst tålmodighed

  BALLETDANSER MED BRUD PÅ 5TH METATARSAL

  Hej Andreas

  Jeg har lige læst opdateringen af din blog, meget flot! Faktisk skete det en dramatisk forskel efter jeg havde været hos dig, dagen efter var hævelsen over tæerne nærmest væk, og jeg kunne bevæge dem viljemæssigt, hvilket jeg ikke havde gjort siden bruddet. Så jeg må have været i gode hænder ;).

  LØBER MED LÆGPROBLEMER FÅ DAGE INDEN 1/2 MARATHON

  Hej Andreas

  Din magiske tape virkede fantastisk. Er lidt øm nu, men ikke nær så meget som da jeg løb 20k for et par uger siden! Mærkede næsten ikke noget til det under løbet og lavede PR – så jeg er solgt.

  Tak for alt hjælpen

  3 UGER GAMMEL DISKUSPROLAPS OG STORE SMERTER

  It is incredible what a competent physical therapist can. Two treatments with Andreas Bjerregaard and my pain has reduced significally, I can move more freely and I can sleep better. If you ever need a physiotherapist, get this guy

  TRIATLET MED SKULDERPROBLEM

  Hej Andreas

  … forresten så har jeg svømmet 1500 m nu i streg uden smerter, og det er virkelig fremskridt! Jeg havde total optur på i svømmehallen. Jeg blev dog træt og armen føltes tungere derefter, hvorfor jeg så stoppede. Men virkelig fedt med så store fremskridt.

  God dag.

  -senere i forløbet

  Hej Andreas

  Kort opdatering efter veloverstået race, med hurtigste svømmetid til dato og ingen smerte eller andet fra skulderen undervejs eller efter. :) Lette trætte ben og lidt ømme hofter, men ellers klar igen. Helt ærligt, havde sku ikke troet at jeg med skulderen ville kunne stille til start tilbage i februar.

  jeg er SÅ taknemmelig og glæder mig til resten af sæsonen
  – senere i forløbetDerudover er skulderen for vild i øjeblikket! Er tilbage på samme svømmemængde, som for et år siden og endda hurtige, pænere og meget stærkere end nogen sinde. “what dosen’t kill you makes you stronger”

  TRIATLET EFTER FUNKTIONELLE TEST

  Hej Andreas

  Det var en super session vi havde i søndags. Det var så fedt at du forklarede så meget om hvad der sker i bevægelsesbanen i kroppen i forhold til når jeg dyrker tri til daglig, og hvilke øvelser der skal arbejdes med.

  Det giver rigtig god mening og allerede her sidst på ugen er der flere øvelser der begynder at være på plads. Stadig er jeg rigtig godt udfordret – det er fedt.

  1 år med skulderproblemer

  Hej Andreas

  Tak for i går. Det var rigtig fint at få talt det igennem og oplevet dine tests. Det er tydeligt, at du har stor forstand på det, og jeg ser frem til det fremadrettede forløb.
  Jeg er overrasket over, at min skulder ikke gør mere ondt efter at være kørt ud i yderpositionerne. Faktisk havde den det ret godt i morges. Vi må se.

  Smerter i balden under løb

  Da jeg kom til for 2 måneder siden med mange smerter troede jeg ikke det blev muligt at løbe mit planlagte halvmarathon. Men jeg fik i dag gennemført, uden smerter og med overskud på hele turen. Formåede faktisk at forbedre min tid fra sidste år og løb 5 minutter hurtigere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

physiotalk

making the most of social media to learn, share and influence

The Sports Physio

Simple, practical, honest advice

Udspænding i Fysioterapi

Indikationer, kontraindikationer, klinisk ræsonnering og forskning

Physioblog by Andreas Bjerregaard

Physiotherapist, IOC Diploma In Sports Physical Therapy, Certified Mulligan Practitioner, FIFA 11+ instructor and much more.

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: